Modna dekleta so jih že uvrstila na nakupovalni seznam, pa ti?

Če te zanima kakšni trendi bodo prevladovali v svetu torbic v letu 2022, si na pravem mestu, saj ti prinašamo poročilo o najbolj priljubljenih modelih, ki jih najdeš tudi v naši spletni trgovini.

1. Barve zemlje

Po navadi si ne bi mislili, da je v trendu nekaj tako preprostega in klasičnega, kot je torbica v nevtralni, zemeljski barvi, a glede na to, da je preplavila piste, se mora uvrstiti na naš seznam. Rjavi in bež odtenki poskrbijo, da je vsak kos vedno videti eleganten. Odlično se podaja k oblačilom vseh barv, aktualen pa je v vseh letnih časih.

Komplet big baga in denarnice, december 2021

2. "Party" torbica

Če iščeš nekaj bolj drznega, za večere s prijateljicami, potem zagotovo potrebuješ naš dvojni mini bag. Predstavili smo ga že v lanskem letu, ampak zdaj je čas, da si priskrbiš svojo top kombinacijo. Na naši spletni strani lahko zaslediš 4 različice te torbice, če pa želiš barve po svoji izbiri, pa nam piši na našo Facebook stran.

Dvojni mini bag, november 2021

3. Večje torbice

Med modeli, ki olajšajo vsakdanje življenje in imajo dovolj prostora za vse stvari, ki jih morda potrebujemo, so vedno izstopale te torbice. V letošnjem letu bodo najbolj priljubljene tiste v osnovnih barvah, vedno pa lahko izbirate tudi med tistimi, ki jih krasijo vzorci.

Torba s panelo, julij 2021

4. Mini in "fancy"

Pa čeprav misliš, da mini torbica ne more biti priročna, ti zdaj povem, da boš presenečena koliko prostora skriva. Naša torbica Lola je elegantna mini verzija, torbice za vsak dan. V njej lahko shraniš telefon, denarnico, ključe, robčke in tudi beležko. Ker je dno ojačano, pa bo vedno stala lepo, ne glede na to, koliko stvari skrivaš v njej.

Lola lady, december 2021