Pogoji poslovanja

Splošni pogoji spletne trgovine Lanelu design so sestavljeni v skladu z Zakonom o  varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZeKom-1).

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine lanelu design, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med lanelu design in kupcem. 

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi. 

Podatki o prodajalcu

S spletno trgovino opravlja podjetje Damjan Krklec s.p., Tuncovec 10f, 3250 Rogaška Slatina.

Elektronski naslov: lanelu.design@gmail.com

Matična številka podjetja: 8196532000

Davčna številka: 83304797 (prodajalec ni davčni zavezanec)

Trr.:SI56 0223 2142 2034 405 (odprt pri NLB)

Registracija

Za hiter in uspešen nakup je potrebna registracija uporabnika, ni pa obvezna. Vneseni podatki bodo varovani skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in se ne bodo uporabljali za noben drug namen, razen za obdelavo kupčevih naročil.

Ob registraciji v spletni trgovini Lanelu design, obiskovalec pridobi uporabniško ime ter geslo. Z registracijo, prijavo na e-novice ali izvedenim naročilom obiskovalec postane uporabnik. S tem, ko uporabljate spletno trgovino Lanelu design, prav tako pa tudi s prijavo in registracijo na spletnem mestu, se šteje, da ste kot uporabnik seznanjeni s splošnimi pogoji uporabe in jih v celoti sprejemate. Splošni pogoji uporabe se nanašajo na vse oblike uporabe spletne trgovine in na vse oblike interaktivne komunikacije, ki jo omogoča spletno mesto.

Naročilo

Kupoprodajna pogodba med Lanelu design in kupcem je v spletni trgovini Lanelu design sklenjena v trenutku, ko Lanelu design kupcu pošlje prvo elektronsko sporočilo o statusu njegovega naročila (z naslovom: potrditev prejema naročila). S tem postanejo vse cene in drugi pogoji, kot izhajajo iz oddanega naročila, fiksirani in veljajo tako za Lanelu design kot za kupca. Kot kupec velja oseba s podatki, kot so navedeni ob oddaji naročila. Kasnejše spreminjanje podatkov o kupcu ni mogoče.

Kupoprodajna pogodba (t.j. prvo elektronsko sporočilo o statusu naročila) je v elektronski obliki shranjena na strežniku Lanelu design.

Postopek naročanja

Na spletni strani so prikazani izdelki, ki predstavljajo prodajno ponudbo v spletni trgovini Lanelu design.
Ob vsakem izdelku je slika izdelka in opis. Kupec lahko naroči izdelke, ki so prikazani v spletni trgovini, ob zaključenem naročilu pa lahko v opombo dopiše dodatne želje/spremembe. Le te, prodajalec po nakupu potrdi oz. kupca opozori ali so izvedljive ali ne. V kolikor je želja ali sprememb več in precej posegajo v spremembo izdelka, se naj kupec o morebitnih spremembah prej posvetuje s prodajalcem z obrazcem o povpraševanju.

V kolikor si kupec izbere izdelek z personaliziranim imenom, naj ime slovnično pravilno zapiše v opombe ob koncu nakupa. Za ime, ki bo zaradi tiskarske napake napisano nepravilno, spletna stran lanelu design ne odgovarja.

Posebne želje lahko tudi odda v obrazec za povpraševanje v spletni trgovini lanelu design.

Kupec izbira in naroči izdelke, ki so mu na voljo v spletni trgovini, razvrščene v kategorijah. Naročila sprejemamo preko nakupa v spletni trgovini Lanelu design, preko e-pošte lanelu.design@gmail.com ali preko našega Facebook profila Lanelu design in instagram profila laneludesignofficial.

NAKUPOVALNA KOŠARICA

Za dokončanje naročila mora uporabnik izpolniti potrebna polja:

 1. Koda za popust

Če ima uporabnik veljaven kupon za popust, pritisne na gumb z oznako »kliknite tukaj za vnos kode«. Nato vtipka kodo kupona in potrdi z gumbom »unovči kupon«

2. Podatki o uporabniku

Izpolniti je potrebno zahtevane kontaktne podatke, ki so označeni z rdečo zvezdico (ime, priimek, država, ulica, poštno številko, mesto, telefon in email), ki jih potrebujemo za potrditev in zaključek naročila ter dostavo izdelka.

 3. Način plačila 

Uporabnik mora izbrati način plačila. Izbira lahko med naslednjimi načini plačila: plačilo po UPN (predračun), plačilo preko Paypal-a ali plačilo s kreditno ali plačilno kartico.

 4. Pregled naročila 

Prikazani so izdelki, ki jih je uporabnik med brskanjem po spletni trgovini dodal v nakupovalno košarico. Cena izdelka, strošek dostave in skupni strošek za plačilo so razvidni v nakupovalni košarici, še preden se zaključi naročilo.

 5. Zaključek naročila

S klikom na gumb Zaključi nakup je naročilo zaključeno in spremembe niso več mogoče. Če je bilo naročilo uspešno zaključeno, se na spletni strani izpiše temu namenjeno besedilo – potrdilo o naročilu. Izpisani so tudi ostali podatki o naročilu: številka naročila, datum naročila, končni znesek s poštnino in izbrani način plačila.

V nekaj minutah po oddaji naročila prejme kupec na elektronski naslov obvestilo o prejemu naročila, v katerem je podrobno navedena specifikacija in vrednost izdelkov.

Prodajalec bo vsako naročilo kupca pregledal.

V primeru, da naročenega artikla ni več na zalogi ali v primeru očitno napačne cene izdelka, ki lahko nastane zaradi napake pri elektronskem prenosu podatkov, si prodajalec pridržuje pravico, da naročilo zavrne, kupcu predlaga nakup podobnega, alternativnega izdelka, ki ga ima na zalogi ali kupcu predlaga naročilo po trenutno veljavni prodajni ceni. Kupec lahko novo ponudbo sprejme ali brez kakršnihkoli stroškov zavrne in odstopi od naročila.

Po prejemu potrdila o plačilu bo prodajalec pričel z izdelavo naročenega izdelka, katerega rok dobave je 10 – 14 delovnih dni.

6. NAKUP ZA PRAVNE OSEBE

Postopek nakupa za pravne osebe je popolnoma enak kot za fizične osebe, le da v prvem koraku izberete opcijo račun na podjetje in potrdite strinjanje s pogoji poslovanja. Če ste že nakupovali na podjetje, ga le izberete iz svojega arhiva.

Zavrnitev naročila

Spletna trgovina Lanelu design si pridržuje pravico, da lahko zavrne naročilo, za katerega ugotovi,
da ga pod navedenimi pogoji in podatki, s katerimi razpolaga ne more izvesti. V kolikor bi kupec že plačal po predračunu ali z drugimi plačilnimi sredstvi mu v tem primeru vso kupnino vključno s stroški dostave nakažemo na njegov račun.

Ponudba artiklov, cene in dobavni roki

Zaradi narave poslovanja preko spleta se ponudba v spletni trgovini Lanelu design ažurira in spreminja pogosto in hitro. Vse cene v spletni trgovini so objavljene v evrih (EUR) in veljajo do preklica. Predstavljena je cena, ki velja za nakup preko spleta v primeru 100% plačila po predračunu, z nakazilom na TRR ali pri drugih plačilnih sredstvih. Spletna trgovina Lanelu design si pridržuje pravico, da določen izdelek umakne iz prodaje in ga ni več možno izdelati, kljub temu, da je objavljen v spletni trgovini Lanelu design.

Popusti, promocijske kode ipd. se ne seštevajo.

Dopuščamo možnost napake pri vnosu tehničnih specifikacij artiklov. Slike artiklov so delno simbolične. Dopuščamo možnost odstopanja barv na različnih elektronskih napravah. Ker se izdelke ročno šiva, se lahko zgodi, da minimalno odstopajo od izdelka na sliki.

Za morebitne nejasnosti ali vprašanja nam pišite na lanelu.design@gmail.com.

Vse izdelke šivamo po naročilu. Oznaka NA ZALOGI pomeni, da je na zalogi material, iz katerega lahko izdelamo torbice ali druge izdelke. Rok dobave je od 10 – 14 DELOVNIH dni od prejema plačila. V kolikor bo rok izdelave izjemoma daljši, vas bomo o tem obvestili. Rok izdelave se lahko tudi skrajša.

Če izdelek ni na zalogi, pomeni, da je zmanjkalo materiala za izdelavo torbice. Izdelka v tem primeru ne morete dodati v košarico. V kolikor bi izdelek vseeno želeli iz drugačnega materiala, nam lahko pišete na elektronski naslov lanelu.design@gmail.com.

Načini plačila

Lanelu design omogoča naslednje načine plačila:

 • z nakazilom na račun lanelu design po ponudbi/predračunu. Podatke, potrebne za nakazilo prejmete po elektronski pošti po oddaji naročila. Ponudnik naročilo rezervira do plačila predračuna oz. najdlje 8 dni od potrditve naročila. Kasneje dobavljivosti blaga ne zagotavlja več.
 • s plačilno oziroma kreditno kartico (MasterCard®, Visa, Visa Electron, BA Maestro, Diners club)
 • s paypal računom

Izdaja računa

Lanelu design po dostavi naročenih artiklov kupcu pošlje tudi račun in sicer v pdf formatu na e-naslov kupca. V primeru osebnega prevzema na prevzemnem mestu prejme kupec natisnjen račun za nakupljene artikle ob njihovem prevzemu. Kupec prejme račun za vsako ločeno naročilo ali ločeno odpremo znotraj naročila posebej.

Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom ter podano obvestilo o pravici do odstopa od pogodbe.

Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

Vračilo izdelka / odstop od pogodbe

Vračilo izdelka iz naše ponudbe

V skladu z določbo 43.č člena ZVPot ima potrošnik pri pogodbah, sklenjenih na daljavo ali zunaj poslovnih prostorov, pravico, da v 14 dneh obvesti podjetje, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Pri tem lahko potrošnika bremenijo le stroški iz sedmega odstavka 43.d člena tega zakona.

V  primeru odstopa od pogodbe podjetje nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe vrne vsa prejeta plačila nazaj na transakcijski račun potrošnika, s katerim je izdelek plačal.

Pri prodajnih pogodbah lahko podjetje zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga. Vračilo opravljenih vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prevzema vrnjenega blaga.

Če je potrošnik blago že prejel in odstopi od pogodbe, ga vrne ali izroči podjetju ali osebi, ki jo podjetje pooblasti za prevzem blaga, nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po obvestilu iz prvega odstavka 43.č člena tega zakona. Šteje se, da potrošnik pravočasno vrne blago, če ga pošlje pred iztekom 14 dnevnega roka za vračilo.

Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga. Potrošnik ne odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če ga podjetje ne seznani s pravico do odstopa od pogodbe skladno s 4. točko prvega odstavka 43. b člena.

 Vračilo izdelka, narejenega po naročilu

Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe pri pogodbah, katerih predmet je artikel, ki je bil izdelan po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam in specifičnim željam (vsa odstopanja od standardnih izdelkov, ki jih najdete v spletni trgovini Lanelu design : prilagojena velikost, drugačna izbira blaga, dodatni žepi, personalizirani izdelki,…).

V primeru, da uporabnik vrne izdelek, je bil že uporabljen/nošen in ni primeren za nadaljnjo prodajo, lahko podjetje Lanelu design. terja odškodnino.

Reklamacija / stvarna napaka

Potrošnik lahko uveljavlja svoje pravice iz naslova stvarne napake, če o napaki obvesti prodajalca v roku dveh dni od dneva, ko je bila napaka odkrita. Potrošnik mora v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in prodajalcu omogočiti, da stvar pregleda. Obvestilo o napaki lahko potrošnik prodajalcu sporoči osebno, ali preko elektronske pošte. Prodajalec ne odgovarja za stvarne napake na blagu, ki se pokažejo potem, ko mine šest mesecev odkar je bila stvar izročena. Šteje se, da je napaka na stvari obstajala že v času izročitve, če se pojavi v roku enega meseca od izročitve. Pravice potrošnika iz prvega odstavka ugasnejo s potekom enega leta od dneva, ko je o stvarni napaki obvestil prodajalca.

Če so dostavljeni napačni izdelki, kupec vrne dostavljene izdelke in jih bo ponudnik brezplačno nadomestil z ustreznimi. V tem primeru ponudnik krije stroške poštnine. Ponudnik ne krije stroška vračila reklamiranih izdelkov, v kolikor ni bila ugotovljena napaka iz ponudnikove strani. Prvotno dostavljeni izdelki se lahko vrnejo samo neuporabljeni, nepoškodovani in v enaki embalaži.

Prvotno dostavljene izdelke  vrnite  neuporabljene, nepoškodovane in v enaki embalaži, ustrezno zavarovane pred poškodbami med transportom – zapakirane v embalažo, primerno za pošiljanje izdelkov iz galanterije, skupaj z računom.

Če dostavljeni izdelki ne ustrezajo lastnostim oz. specifikacijam naročenih izdelkov (dostava izdelkov z napako), mora kupec o tem obvestiti ponudnika v osmih dneh od datuma prejema izdelka. Podjetje Lanelu design ne odgovarja za napake, ki se pokažejo potem, ko mine šest mesecev, odkar je bil izdelek izročen. Potrošnik oz. kupec mora v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in nosilcem spletne trgovine in izdelovalcu izdelkov – Lanelu design omogočiti, da izdelek pregleda. Iz naslova stvarne napake lahko potrošnik po svoji izbiri zahteva: odpravo napake ali vračilo plačanega zneska v sorazmerju z napako ali zamenjavo blaga ali vračilo plačanega zneska. Natančneje pravico do uveljavljanja stvarnih napak ureja Zakon o varstvu potrošnikov.

Popust

KODA ZA POPUST

Koda za popust prinaša različne ugodnosti pri nakupu prek spletne trgovine Lanelu design in je časovno omejena. Aktivno kodo za popust najdete na naslovni strani oglasnega sporočila, na strani posameznega oddelka, v našem e-obveščevalcu ali drugih medijih.

V primeru, da kupec izkoristi kodo za popust, a naročilo s koriščeno kodo kasneje sam prekliče po lastni volji, do nove ugodnosti z naslova te kode ni več upravičen.

Uporaba kode za popust:

 • Izberite artikle, ki jih želite kupiti in jih dajte v košarico. Vrednost vašega naročila mora biti vsaj 1 € višja od vrednosti kode za popust. Ko končate z dodajanjem artiklov v košarico, nadaljujte s klikom na gumb Na blagajno. Izberite način dostave, navedite naslov za dostavo in izberite način plačila.
 • na isti strani za dopis naslova v polje Darilni bon, promocijska koda, koda za popust vpišite kodo za popust in vnos potrdite s klikom na gumb Uporabi kupon
 • Za nakup enega artikla je možno uveljaviti le eno kodo za popust. 
 • Ko vpišete kode za popust, se vrednost kod za popust avtomatsko odšteje od cene vašega naročila v zadnjem koraku – Povzetek naročil. Ostane znesek, ki ga je potrebno še poravnati.
 • Koda za popust je enkratna koda, kar pomeni, da jo lahko uporabite le enkrat.
 • Kombinacija različnih oblik ugodnosti (koda za popust, promocijska koda in bonus) znotraj istega naročila ni mogoča.
DARILNI BONI

Darilni bon je izkazni papir, ki ga prodajalec lanelu design. proti plačilu izda v fizični obliki. Vsak darilni bon je označen s svojo kodo (unikatno serijsko številko), prodajalec lanelu design pa ga je zavezan sprejeti kot plačilo za nakup prek spletne trgovine lanelu design.

Darilni bon je moč kupiti v spletni trgovini lanelu design. Za nakup darilnega bona veljajo enaka določila pogojev poslovanja kot za nakup drugih artiklov, razen načina plačila. Darilni bon je možno plačati z zgoraj navedenimi plačilnimi sredstvi. Veljavnost darilnega bona je 3 mesece od izdaje bona, razen v primeru, ko je na bonu to drugače označeno.

Menjava darilnega bona za gotovino ni možna. Bon je unovčljiv le v celotnem znesku. V primeru, da je vrednost nakupa višja od vrednosti darilnega bona, mora imetnik darilnega bona razliko doplačati. Skupna vrednost artiklov mora biti 1 € višja od vrednosti darilnega bona. Z darilnim bonom lahko plačate skupni znesek artiklov, ne pa tudi stroškov dostave.

Uporaba darilnega bona:

 • Izberite blago, ki ga želite kupiti in ga dajte v košarico. Nadaljujte in končajte naročilo. Izberite način dostave, navedite naslov za dostavo in izberite način plačila.
 • V polje Darilni bon ali kodo za popust vpišite kodo darilnega bona in potrdite tako, da kliknete na gumb Uporabi. Če želite unovčiti več bonov, ločite posamezne kode s presledkom ali vejico.
 • Ko vpišete kode, se vrednost darilnih bonov avtomatsko odšteje od cene vašega naročila. Ostane znesek, ki ga je treba še poravnati.
 • Nato samo še oddate spletno naročilo.

Znotraj enega spletnega naročila vam omogočamo sočasno uporabo več darilnih bonov in promocijskih kod, medtem ko se koda za popust lahko vnese samo ena. Vse našteto tekom oddaje spletnega naročila enostavno vpišete tako, da posamezne kode ločite s presledkom ali vejico.

Če je naročilo ali del naročila preklican in zato darilni boni niso unovčeni, vam bomo bone nadomestili z novimi darilnimi boni. Vplačani denar bomo vrnili na vaš tekoči račun ali kreditno kartico, v kolikor ste z njo izvedli nakup. Vse, kar morate storiti je, da nam sporočite kode unovčenih darilnih bonov in številko vašega transakcijskega računa.

Dostava

Naš pogodbeni partner za dostavo pošiljk na območju Slovenije je Pošta Slovenije, vendar si lanelu design pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo lahko izpolnil bolj učinkovito. 

Stroški dostave

Stroški dostave so odvisni od velikosti paketa.

Mali poslovni paketi so paketi manjših dimenzij in so lahko težki le do 0,5 kilogramov. Veliki paketi pa so paketi z artikli večjih dimenzij in teže nad 0,5 kilogramov. Med male pakete sodijo npr. mini bag-i, toaletke, pasovi, denarnice, drobižnice, itd… Med velike pakete sodijo velike torbice, nahrbtniki, previjalne in poslovne torbe, miniglami, itd…

O tem, ali artikel ustreza manjšemu ali večjemu paketu, boste natančno seznanjeni v procesu oddaje spletnega naročila.

Varstvo podatkov

Lastnik spletnega mesta Lanelu design(Damjan Krklec s.p.) zagotavlja varovanje osebnih podatkov, ki bodo uporabljeni izključno v namene obveščanja o poteku naročila (v primeru, da obiskovalec v spletni trgovini opravi nakup) ter na željo kupca za obveščanje o novih izdelkih in akcijah. Lastnik jamči, da bodo podatki obiskovalcev in uporabnikov uporabljeni le v namen nemotenega poteka naročil in ne bodo predani tretji osebi.
V primeru težav oz. nejasnosti pri uporabi spletnega mesta si lastnik spletnega mesta pridržuje pravico do stika s potrošnikom prek sredstev komunikacij na daljavo.
Obiskovalec z izvedeno registracijo dovoljuje lastniku spletnega mesta zbiranje in uporabo osebnih podatkov, ki jih vnese pri registraciji. Vsi podatki, ki jih obiskovalec navede pri registraciji, so namenjeni le poslovanju ponudnika, ki jih ne posreduje v druge namene ali tretji osebi. Trajno hranimo podatke, ki jih je obiskovalec vnesel ob registraciji v računalniški sistem, ki je ustrezno varovan in zaščiten.

Ob morebitnem “vdoru” v računalniški sistem ne nosimo odgovornosti!

Komunikacija z uporabnikom

Lanelu design bo z uporabnikom stopila v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje. Podatke uporabnikov lahko uporabi tudi za namene internih tržnih raziskav in obveščanje kupcev o novostih in akcijah v spletni trgovini http://www.laneludesign.com.

Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:

 • jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
 • pošiljatelj bo jasno razviden,
 • različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne, prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih,
 • jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
 • željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo Lanelu design izrecno spoštoval.

Piškotki

Z uporabo spletne Lanelu design trgovine se strinjate z uporabo piškotov na vašem brskalniku. Shranjujejo se na vašem disku in zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo na spletni strani (katere izdelke ste dodali v košarico, ali ste že prijavljeni, katere nastavitve ste izbrali, itd.)
Piškoti niso nevarni. Niso računalniški programi in ne morejo vplivati na delovanje vašega računalnika. Med brskanjem spletne strani se v brskalnik nalagajo piškoti, preko katerih nam naš oglaševalski partner omogoča ponovno oglaševanje obiskovalcem link na drugih spletnih straneh. Storitev ne zbira ali shranjuje nobenih osebnih podatkov.

Intelektualna lastnina

Spletna trgovina Lanelu design je last podjetja Damjan Krklec s.p. in z njim tudi vse vsebine, logotipi, fotografije in ostala avdiovizualna ter tekstovna dela. Vsi omenjeni elementi so tako predmet intelektualne lastnine, s čimer ima podjetje Damjan Krklec s.p. edino pravico razpolaganja s pravicami do vseh vsebin na portalu. Uporabnik spletnega mesta ima pravico dostopa do spletnega mesta, registrirani uporabnik pa ima poleg pravice dostopa do spletnega mesta tudi pravico uporabe aktivnosti, ki jih lahko uporablja kot registrirani uporabnik. Z dostopom do spletnega mesta se uporabniku dovoli, da lahko omejeno, neizključno in le za zasebne namene uporablja vsebino spletnega mesta pod pogoji iz teh splošnih pogojev uporabe. Vsako drugo reproduciranje ali druga uporaba kateregakoli elementa na portalu ali za katerikoli drug namen, vključno z komercialno uporabo, ali za tretje osebe je prepovedano brez vnaprejšnjega pisnega soglasja podjetja Damjan Krklec s.p.

Omejitev odgovornosti

Lanelu design se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da Lanelu design ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo Lanelu design kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od pogodbe ali zamenjavo naročenega artikla.

Lanelu design ima možnost odstopa od pogodbe le, če se ugotovi očitna napaka (46. člen OZ). Kot očitna napaka se šteje napaka v bistvenih lastnostih artikla in vse zmote, ki se po običajih v trgovini ali po namenu strank štejejo za odločilne ter jih Lanelu design v primeru vednosti ne bi potrdil oziroma sklenil pogodbe. To vključuje tudi očitne napake v ceni. 

Pritožbe in spori

Lanelu design spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Lanelu design se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost zagotavljanja učinkovitega sistema obravnavanja pritožb.

V primeru težav se kupec s podajalcem Lanelu design lahko poveže telefonsko na telefonsko številko 051 312 163 ali po elektronski pošti na lanelu.design@gmail.com. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova lanelu.design@gmail.com Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Lanelu design se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniških sporov nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in potrebnim časom ter stroški, ki nastanejo zaradi reševanja spora, kar je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si lanelu design prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Želimo vam obilo prijetnih in ugodnih nakupov!

Pogoji veljajo od 7. februarja 2021. nazaj na