O nas

O nas

Zgodba Lanelu design podjetja se je začela leta 2017, ko sem dobila željo po šivanju izdelkov iz umetnega usnja. Prvič sem se seznanjala s strukturo in šivanjem tega materiala, zato je bila učna pot polna ovir in izzivov.
Danes Lanelu design znamko sestavljamo že štirje člani, in vsak zase je pomemben del ekipe. Vsak dan se trudimo naše izdelke izboljševati in predstaviti čim večjemu številu občinstva.
Zelo ponosni smo na naše izdelke, v katere vložimo ogromno truda in ljubezni. Poskušamo izdelovati torbice za vse okuse, prav tako pa vsak dan iščemo nove rešitve, nove materiale in kvalitetne dodatke. Za nas je stranka na prvem mestu, zato skupaj iščemo rešitve in najboljše designe za vsako stranko posebej.
Kornelija Krklec/ GLAVNI KREATOR

Naša filozofija

Pri Lanelu design smo prepričani, da je vsaka torbica lahko boljša od prejšnje, zato strmimo k iskanju najboljših dobaviteljev. 

Tudi naša delavnica je zasnovana, da izdelava izdelkov poteka hitro, in v čistem okolju. Za izdelavo kvalitetne torbice, so potrebni tudi kvalitetni stroji, ki so namenjeni šivanju galanterijskih izdelkov. Prav tako uporabljamo najboljše sukance, kvalitete in debeline, primerne za najboljšo vzdržnost izdelka.