Design, podrobnosti, ročno delo… Cena?

Po skoraj 4 letih in sto različnih izdelkih, bi lahko rekli, da smo naredili že vse. Pa smo res, različne izdelke, različnih velikosti za različne priložnosti. 

Za vsak izdelek se potrudimo, da bo stranka kar se da zadovoljna in da bomo izpolnili vse njene želje, pa tudi če so še tako zelo zahtevne, haha.

Naše največje veselje pa je ustvarjanje za najmlajše. Čeprav so pri svojih željah zelo skromni in jim je všeč vsak, še tako preprost nahrbtnik, pa želimo narediti nekaj, kar še nismo zasledili na trgu. In ker je to ročno delo, je lahko zabavno, ampak hkrati zahtevno in dolgotrajno.

Morska deklica, avgust 2021

Verjamete ali ne, ampak največ časa vzame iskanje pravega motiva, da ni prezahteven in ima dovolj podrobnosti, ki naredijo nahrbtnik zanimiv in privlačen za naše malčke.

Poleg tega, da uporabimo veliko materiala z efekti, pa se poigramo tudi z biserčki in bleščicami, ki jih lepimo eno po eno….

Samorog, julij 2020

Čas posvečen motivu in podrobnostim, je lahko tudi daljši od dejanskega šivanja celotnega nahrbtnika. Največja slabost? Ena napaka in začnemo lahko znova. Rezanje, lepljenje, šivanje…

Zato se takšnih nahrbtnikov raje lotimo v popoldanskem času ali pa čez vikend in se med dejanskim delovnikom posvetimo drugim izdelkom.

Potem pa pridemo do zadnje faze, ko je nahrbtnik končan. Cena? Najtežja odločitev za vse nas. Cena mora biti realna, torej takšna, s katero ne bomo v izgubi, ampak bo dosegljiva našim strankam, torej mamicam.

Zato boste za takšne nahrbtnike odštele od 43€ naprej. Ampak ne pozabite, da s to ceno, zagotavljamo najboljšo kvaliteto nahrbtnika in najbolj izvirne motive, ki bodo navdušili vašega angelčka. To pa lahko potrdi že več kot 500 zadovoljnih mamic.

Morska deklica, avgust 2021
Poni, maj 2021
Zmaj, avgust 2021
Dino, april 2021
Dino, avgust 2021

Na spodnji povezavi pa lahko vidite vse naše do sedaj narejene motive.