Delo iz plaže. Sanjsko ali pač?

Vse skupaj se začne že kar zgodaj v mladosti, sanjariš o neki krasni službi, kjer oddelaš 8 ur in se vrneš domov, kjer so vikendi točno to, prosti vikendi, kjer praznike uživaš z družino in te ne zanima kaj se dogaja v službi. Ni tvoja stvar.

Pa je res tako? Roke gor, tisti, ki uživate proste dneve, tisti, ki ne pogledate na služben mail, ki ne dobite vsaj enega klica iz službe. 

No, in takšno delo je tudi moje, pa ne samo moje. Celotna ekipa je v pripravljenosti. Tu smo za vas, za moje stranke, in iskreno, tudi za nas. Ko pridemo z dopusta, nas mora delo pričakati! Želimo, da nas pričaka. Ko vam sporočimo, da odhajamo na dopust, začnemo prejemati sporočila, kot so “naročim po vašem dopustu” ali “si piševa po dopustu”…. 

Sej ok, nisem jezna, žalostna ali karkoli, ampak kaj se zgodi, ko pridem iz dopusta? Še večja norija, ker potem vse nujno potrebujete izdelek v določenem času. Takrat bi se najraje skrila v eno luknjo, he he…

Zato tudi želimo, da nam pišete, želimo da naročate, da smo v kontaktu, ne glede na to ali je nedelja, praznik ali pa če smo 380km stran.

Če si izdelek želite, naročite sedaj, rezervirajte si datum izdelave sedaj!

Sukošane, torba za na plažo in toaletka, 2021

Ni nam hudo, res ne. Čudovito vreme izkoristimo za fotografiranje, naš prosti čas pa za dodajanje artiklov v spletno trgovino. Verjamete ali ne, tukaj si lahko vzamemo več časa za vas, naročamo lahko material, za ohladitev pa skočimo v hladno morje. Ni lepšega!

Povljana, komplet mini bag-a in pasu, 2021