Prvi v Sloveniji!

Simbolične podobe mamice z otroci so zadnja tri leta bila hit na slovenskem in tujem trgu. Videli smo jih lahko na različnih oblačilih in številne mamice so nosile majčke ali oblekice s tem priljubljenim motivom.

Pri Lanelu design poskušamo biti inovativni in kar nekajkrat na leto, poiščemo neko novo idejo, ki jo nato spremenimo skoraj v “trend”, ki je prepoznan med našimi strankami.

Leto 2021 smo začeli z novimi rožicami in naredili popolnoma novo kolekcijo vseh izdelkov. Maja pa smo dobili novo idejo: “Izdelki iz panelov“. Panele so kosi umetnega usnja, na katerih so različne risane podobe. V nadaljevanju boste v večini videli mamico z enim, dvema ali več otroci, imamo pa tudi vzorce živali ali pa različne napise.

 

 

Panele nosijo kar nekaj prednosti. Lahko se perejo na 30 stopinj in slika se ne bo izbrisala ali zbledela, prav tako pa se ne zmečka. Podložimo jo z dodatno plastjo umetnega usnja, tako da ni skrbi, da bi izdelek bil pretanek.

Ker so panele različnih velikosti, prilagodimo izdelek paneli oziroma sliki na njej in ne obratno.

Najbolj priljubljeni so Bucket bag nahrbtniki, saj so prostorni in udobni za nošnjo (slika zgoraj). Izdelali smo tudi mommy bag (slika spodaj), ki je prava senzacija, saj ga ne krasi le panela, ampak tudi materiali, ki se popolnoma zlijejo s prečudovitim tiskom. (Na voljo je še kar nekaj različnih panel “mommy bag”.)

 

 

Seveda nismo pozabili na mlajše generacije, ki jih lahko presenetite z nahrbtnikom “SHUT UP” (slika spodaj desno) in pa nahrbtnik/torbo z motivom konja (slika spodaj levo), v čudoviti sinje modri barvi s srebrno zadrgo.

 

 

 

 

Ker ima naš dobavitelj ogromno različnih vzorcev, naročamo panele po naročilu. Vse, ki jih lahko dobimo si lahko ogledati na naši FB strani, kjer nam tudi oddate prednaročilo. Na izdelek iz panele pa boste morale malce počakati, ker jih ne naročamo za vsako oddano naročilo, ampak ob izbranem datumu in ob našem naročilu gredo v tisk.

Bliža se naš kolektivni dopust, zato bomo panele naročali konec julija, izdelki pa bodo šli v izdelavo od sredine do konca avgusta.

Če nimate dostopa do Facebooka, nam povpraševanje pošljite na naš gmail naslov: lanelu.design@gmail.com.

 

 

Vse že narejene izdelke si lahko ogledate na spodnji povezavi!

Klikni tukaj