Ta torbica te bo spremljala na vsakem koraku!

Služba, nakupovanje, obiski, dogodki… se tudi ti težko odločiš katero torbico vzeti s sabo? Vedno torbice menjuješ in s tem tudi vse potrebščine? Da bo tvoja odločitev lažja ti predstavljamo našo torbico: Mini glam.

Mini glam je torbica manjše velikosti (26x20x9cm), v notranjosti skriva en žepek na zadrgo. Pas je širok in sestavljen iz različnih materialov, na torbico pa je pripet s ketnico, ki naredi torbico še bolj elegantno.

Torbica je trdna oziroma ojačana, tako da stoji sama in daje občutek škatlice. Zapira pa se na magnetek. V njo lahko shraniš denarnico, telefon, robčke, ključe in še vedno se najde prostor za kakšno malenkost.

April 2021: mini glam črne vrtnice

Rože so lansko leto postale trend in jih lahko najdemo na ogromno izdelkih. In čeprav bi se marsikatera ustrašila tako živahnega vzorca, ki pa je kombiniran še z zlatim krokodilom, bo ta popestril vaš outfit in mu dodal svež pridih. Takšna torbica paše vsakim jeans hlačam kombiniranim z črno usnjeno ali jeans jaknico. 

Za vse tiste, ki pa prisegate na črno eleganco, pa je tukaj mini glam v črni barvi. Seveda brez popestritve ne gre, zato je kombiniran s črnim krokodilom in navadnim črnim lakom. (slika spodaj)

Februar 2021: mini glam črna

Ne smemo pa pozabiti tudi na tiste malo bolj drzne, ki si upajo kombinirati bolj nore barve. Osnova torbice (slika spodaj) je v roza viola barvi, ki smo jo kombinirali z zlatim krokodilom in pa bež lakom. In čeprav izgleda, da je takšno torbico težko kombinirati z oblačili, je tukaj nekaj primerov. 

Jeans lahko kombiniramo skoraj z vsako torbico in tudi ta je ena izmed njih. Če pa imaš rada svetla oblačila, pa so vedno dobrodošle tudi bež hlače in suknjič. Čevlji pa naj ostanejo čim bolj nevtralni, saj je torbica v centru pozornosti.

April 2021: mini glam