Ko se vsi delčki celote sestavijo

Novi začetki na starih temeljih. Le kaj je še lepšega, kot poskrolati na svoji, ampak res čisto svoji spletni strani. Občutek nekega dosežka, eno res posebno čustvo, ki se ga ne da opisati.

Že nekaj časa sem se odločala o spletni trgovini Lanelu design. Zakaj? Ker jo že vsi imajo? Ker je to pač nuja v današnjem poslovnem času? Ali pač zato, ker so takšne zahteve trga, kupcev?

Kratko in jedrnato, za vas!

Za moje kupke, tiste redne in tiste, ki čisto na novo odkrivate družino Lanelu design.

V tej spletni trgovini bodo končno vsi izdelki popredalčkani kot morajo biti, vsi izdelki le par klikov stran. Če ste redna obiskovalka ali sledilka fb strani Lanelu design ali ig strani laneludesign.official, boste med drugim opazile, da smo na stran naložili večinoma le nove izdelke, izdelke, ki so bili izdelani z novimi logotipi. Kar pa ne pomeni, da ne izdelujemo več tiste torbice, ki si si jo ogledavala prejšnje poletje, ali nahrbtnika, ki sem ga izdelala za tvojo prijateljico za rojstni dan. Sploh ne, še vedno izdelujamo vse izdelke, ki jih vidiš na katerem koli profilu, in če ga naročiš tam, ga bomo z veseljem po izdelavi dodali v spletno trgovino. Opazile boste, da smo pri vsakem artiklu napisali tudi čas izdelave, ki pa ni fiksen. Izdelek lahko dobite prej, trudili pa se bomo, da nikoli kasneje.

In zakaj imamo tudi blog? Kaj boste lahko brale v našem blogu?

  • Predstavljali vam bomo nove trende, novo modo,
  • obveščali o novostih spletne trgovine,
  • z veseljem vam bomo povedali vse, kar vas zanima o umetnem usnju,
  • in še in še….

Zdaj pa je drage moje čas za nakupanje. Naj vam bo brskanje prijetna izkušnja, oči pa spočite 😉