S katero torbico v letošnjo pomlad?

Pomlad je tukaj in čas je za novo torbico. Osvežiti je potrebno omaro, se ločiti od ponošenih torbic, saj nam le srkajo dobro voljo. In kaj nam narekuje letošnja moda?

Barve in oblike torbic v kolekciji pomlad/poletje 2021

Poglejmo najprej kako je z barvami. Že nekaj časa opažam, da so barve velik izziv. Še vedno smo malce zadržani, kar se tiče barv, posegate bolj po naravnih tonih, črna pa je seveda klasika. Opažam, da se zadnje čase veliko spogledujemo tudi z rožicami, mislim da nas bodo spremljale tudi to leto. Kako pa je drugod po svetu?

Žive barve

Ja, kot že naslov pove, barve, cela barvna lestvica, od pinki do modre, zelene ali rumene. Lahko so enobarvne, lahko so reliefne ali gladke, vsaka bo opazna. In ne, nikakor ni potrebno da se ujema z vašimi supergami ali dežnikom. Vse te barve so vidne predvsem na manjših in srednje velikih torbicah, medtem ko pri zelo velikih shopping torbicah zmaguje črna.

                              

Če nosiš črno, mora torbica izstopati

Se rade oblačite v temna oblačila? V tem primeru mora biti torbica pinki, rdeča, roza, bež,… torbica je vaš modni dodatek, s poudarkom na dodatek, ni samo ena vreča, kamor odvržete vse potrebne stvari, ki jih nosite s sabo, pa kakšna je, pač je. Naj bo opazna, naj ne bo prepolna, naj ne bo preveč nabita, da ne izgubi lepe oblike, pa tudi podaljšale ji boste življenjsko dobo. Naj se vidi, da lepo delate z njo, da jo očistite, ko se umaže, saj s tem pokažete spoštovanje do torbice in predvsem do svojega izgleda.

Kako pa je z obliko, velikostjo?

Zelo modne so letos velike pisemske torbice. Tanke, takšne v katere dobite svoje dokumente. Prav tako so modne pletene torbice, in kar nekaj slovenskih ustvarjalk sem že zasledila v izdelavi le teh. Ne pozabite pa seveda na eno manjšo torbico, ki naj bo barvna in obvezno eno veliko nakupovalno torbo, s katero se boste odpravile po nakupih.